Assortiment

Het assortiment van MEERgroothandel bestaat uit een ruime plantenvoorraad. Er wordt gewerkt naar een verrassend en gevarieerd aanbod, dat meegaat met de trends en ontwikkelingen in de markt. Naast seizoensgebonden producten en een vast assortiment kamer- en tuinplanten, vindt u bij MEERgroothandel ook planten voor speciale feestdagen. Alle kamerplanten, tuinplanten, vaste planten, bloembollen en boomkwekerijproducten kunt u kopen in de online webshop en/of Cash & Carry. Wij zijn dan ook een groothandel voor de bloemisterijen, hoveniers, interieurbeplanters, tuincentra en andere groene wederverkopers.

Ons assortiment wordt dagelijks ververst met nieuwe planten van de klok en van kwekers. De inkopers op de klok lopen eerst door de partijen heen om de kwaliteit van de planten te beoordelen. Daarna proberen zij deze voor een scherpe prijs in te kopen op de klok. Dit betekent ook dat u mee profiteert van een sterke prijs-kwaliteit verhouding! Naast het inkopen op de klok, wordt er ook ingekocht bij vooraanstaande kwekers. Hierdoor is door de jaren heen een sterke relatie opgebouwd met diverse kwekers. Dit leidt tot een kwalitatief hoogwaardig assortiment.

Bij binnenkomst wordt er van elke partij een foto genomen, waardoor de partijen in werkelijkheid een afspiegeling zijn en overeenkomen met de foto.

Bloeiende kamerplanten

Groene kamerplanten

Tuinplanten

Bloemisten

Hoveniers

Interieurbeplanters

Tuincentra

Woonwinkels en Conceptstores