Gezocht: Rots in de branding

We zijn op zoek naar een rots in de branding, een kanjer van een collega! Eigenlijk moet je gewoon geboren zijn met je iPhone of Samsung in je hand. We gaan je inzetten tussen de dames van de #deenigeplantengroothandelopdeveilingwaaralleenmaarvrouwenwerken en in onze bloemengroothandel/cash&carry waar je kunt lachen en waar je de andere helft van Zuid-Holland spreekt, daar zitten overigens wel mannen tussen hoor. We zijn op zoek naar logistiek talent, oog voor kwaliteit maar ook naar spierballen.

Je taken bepalen we in overleg. Wij denken wel aan: logistieke planning, maar ook gewoon spierballenwerk, intake en kwaliteitskeuring, klantcontact met onze cash&carry klanten en, indien nodig, ook een luisterend aan de telefoon, whatsapp of socials. Nou kan het zo zijn dat je maar drie van deze punten ziet zitten. Dan zou ik niet reageren, onze rotsen en kanjers vinden namelijk al deze punten leuk.

Denk jij nou:

  • Leuk team rotsen en kanjers, daar pas ik wel tussen
  • Ik heb wel een beetje ambitie
  • Die afwisseling tussen digitaal en gewoon lekker rammen op de werkvloer past mij wel!

Voldoe jij aan ons wensenlijstje, en wij aan de jouwe? We zoeken meerdere mann…, uh mensen, mail of app dan snel naar mirjam@meergroothandel.nl of 0628259607.

Gezocht: de man die alles kan

wij zoeken voor onze bloemen-en plantengroothandel op het veilingterrein van Royal Floraholland in Honselersdijk een collega die even een paar uur wil stralen als “de man die alles kan”. Er moeten in de veiling producten opgehaald en uitgeleverd worden, fusten netjes gesorteerd worden en ingeleverd. Even de bezem door de tent halen hoort er ook bij, en even helpen met het inzetten van producten is ook gezellig tussen onze klanten. In geval van nood race je nog even in onze bestelbus naar een klant of kweker.

Deze functie is er vooral een voor: iemand die van zijn pensioen probeert te geniet maar toch te vaak per week z’n vrouw nog tegen komt. Ook al is ze lief, stofzuigen thuis is minder leuk dan onze held zijn! De werkdagen zijn: maandag, woensdag en vrijdag, de werktijden van 9 tot 13 uur. Kun je op dinsdag en donderdag toch ontbijten met je vrouw of gaan tennissen!

Interesse, of denk je dat je vader of opa hier wel blij van kan worden, mail dan: mirjam@meergroothandel.nl of bel 06-28259607 en geef aan dat u belt over de vacature. Tot snel!

Facebook