Inkoopmogelijkheden

MEERgroothandel is de groothandel waar u een ruim assortiment planten kunt inkopen. Denk hierbij aan groene en bloeiende kamerplanten, eenjarige en vaste tuinplanten en boomkwekerijproducten. Wij bieden een ‘real-time’ plantenvoorraad aan van ruim 2.500 m2. Deze wordt dagelijks ververst met nieuwe planten van de klok en kwekers. Deze kunt u kopen via de online webshop of in de Cash & Carry, locatie Jupiter 263 Honselersdijk.

Cash & Carry

De Cash & Carry beschikt over een ruime plantenvoorraad. In de Cash & Carry kunt u de mooiste planten vinden van de beste kwaliteit. De plantenvoorraad in de Cash & Carry wordt dagelijks aangevuld met verse planten. Ons assortiment is verassend en gevarieerd assortiment en bestaat niet alleen uit kamerplanten en tuinplanten, maar ook uit nicheproducten van kleinschalige kwekers en seizoensproducten.

Openingstijden Cash & Carry:
Maandag: 07:00 - 15:00
Dinsdag: 07:00 - 15:00
Woensdag: 07:00 - 15:00
Donderdag: 07:00 - 15:00
Vrijdag: 07:00 - 15:00
Zaterdag: 06:00 - 09:00
Zondag: Gesloten

Adres:
MEERgroothandel Cash & Carry, Jupiter 263, 2675 LW Honselersdijk

Bezorgen en ophalen

Naast de mogelijkheid om zelf uw planten uit te zoeken in de Cash & Carry, heeft u ook de mogelijkheid om online in te kopen en eventueel uw handel te laten bezorgen. De geheel nieuwe webshop is makkelijk in gebruik en biedt op overzichtelijke wijze welke producten op dat moment op voorraad zijn. In de bestelprocedure van de webshop kunt u zelf aangeven op welke datum en tijd u de bestelling wilt ophalen. Er wordt nauwkeurig met uw bestelling om gegaan, zodat uw bestelling op de door u aangeven tijd en datum klaarstaat.

Daarnaast kan de bestelling ook op de door u gewenste locatie bezorgd worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van eigen transport, waardoor flexibel gehandeld kan worden. Ook is het mogelijk om (grotere) bestellingen via een transporteur bij u te laten bezorgen. Door goede relaties met diverse transporteurs kunnen grote bestellingen, zowel binnen als buiten Nederland, snel bezorgd worden.
Let op: aan het bezorgen van bestellingen zijn kosten verbonden.