Gezocht: de man die alles kan

wij zoeken voor onze bloemen-en plantengroothandel op het veilingterrein van Royal Floraholland in Honselersdijk een collega die even een paar uur wil stralen als “de man die alles kan”. Er moeten in de veiling producten opgehaald en uitgeleverd worden, fusten netjes gesorteerd worden en ingeleverd. Even de bezem door de tent halen hoort er ook bij, en even helpen met het inzetten van producten is ook gezellig tussen onze klanten. In geval van nood race je nog even in onze bestelbus naar een klant of kweker.

Deze functie is er vooral een voor: iemand die van zijn pensioen probeert te geniet maar toch te vaak per week z’n vrouw nog tegen komt. Ook al is ze lief, stofzuigen thuis is minder leuk dan onze held zijn! De werkdagen zijn: maandag, woensdag en vrijdag, de werktijden van 9 tot 13 uur. Kun je op dinsdag en donderdag toch ontbijten met je vrouw of gaan tennissen!

Interesse, of denk je dat je vader of opa hier wel blij van kan worden, mail dan: mirjam@meergroothandel.nl of bel 06-28259607 en geef aan dat u belt over de vacature. Tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *